İstanbul Mobilya Fuarı’na Yoğun İlgi

IIFF 2025 Fuarı, 170 Ülkeden 150 Bini Aşkın Ziyaretçiyle Büyük İlgi Gördü

Türkiye’de düzenlenen ve dünyanın en önemli mobilya fuarlarından biri olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) büyük ilgi gördü. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) tarafından yapılan açıklamaya göre, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen fuarı, 170 ülkeden 150 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçi ziyaret etti.

Fuarda Türkiye başta olmak üzere Almanya, ABD, Çin, İtalya, Kazakistan, Singapur ve Rusya gibi ülkelerden 3 bini aşkın marka yer aldı. Yenilenen web sitesi, mobil uygulaması ve uluslararası pazarlama stratejisi sayesinde ziyaretçi deneyimi en üst seviyeye çıkarıldı ve ihracat çalışmalarına önemli katkılar sağlandı.

“3 Milyar Dolarlık İş Anlaşmaları Gerçekleşecek”

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, fuarın sektöre sağladığı katma değeri vurgulayarak, Türk mobilyasının dünya çapında bir hikaye yazdığını belirtti. IIFF 2025’te gerçekleştirilen bağlantıların, üreticilerin 3 milyar doların üzerinde iş anlaşmalarına imza atmasını sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

Güleç ayrıca, yabancı alıcı sayısında yaşanan artışlara da dikkat çekerek, Irak ve ABD gibi ülkelerden gelen ziyaretçi sayısında önemli büyüme olduğunu söyledi. Türkiye’nin mobilya sektöründe tasarım ve inovasyon gücüyle küresel bir aktör haline geldiğini vurgulayan Güleç, Türkiye’nin mobilya ihracatındaki payını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Related Posts

Petrol fiyatları İsrail’in İran’a saldırmasıyla yükselişe geçti

Petrol fiyatları, İsrail’in İran’a saldırı düzenlemesinin ardından yüzde 7’den fazla yükseldi.

İşten çıkartılan çalışanlara milyarlarca tazminat ödemesi!

Avrupa bankaları son yıllarda kapsamlı yeniden yapılandırma sürecinden geçti. Üst düzey çalışanlara yönelik işten çıkarmalar ve tazminat ödemeleri dikkat çekiyor. Sektörde maliyet azaltma stratejileri ön planda.

Devlet tahvili getirilerindeki artışa ekonomik uyarı

Japonya Ekonomiyi Canlandırma Bakanı Ryosei Akazawa, Japon devlet tahvili getirilerindeki keskin artışların ekonomi üzerinde istenmeyen bir etki yaratabileceğini söyledi. Akazawa, şu ifadeleri kullandı, JAPONYA’NIN BORÇ FİNANSMAN MALİYETİNİ …

Şalom Gazetesi, iğrenç soykırımı gözümüze sokarak tüm dünyada bu katliamı kınayan milletleri “küresel intifadacı” olmakla suçluyor

28 Mayıs 2025 Çarşamba günü Şalom Gazetesi’nde isimsiz bir yazı yayınlandı. Bu yazı, dünyanın geri kalan bütün milletlerini ve Netanyahu ile haydut çetesini kınayan Yahudileri dahi aptal yerine koyan, sapkın ve kör bir ideolojiden beslenen bir metindi. Hazret, Arap yayılmacılığından ve küresel intifadadan dem vurarak İsrail’e karşı olan milyarlarca insanı teröre destek vermekle suçluyor. Bağlı olduğunuz devlet, kainatta eşi benzeri görülmemiş bir vahşetin sebebiyse; her gün yüzlerce çocuğu, kadını,

Besici tepkili: ‘Hayvanı Et ve Süt Kurumu’na verene kadar garibana veririm, sevap alırım’

Besiciler bu seneki kurban satışlarından memnun olmadıklarını ve Et ve Süt Kurumunun alış fiyatına tepki göstererek, üreticinin elinde kalan kurbanlıkları satın alacağını açıklayan Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) verdiği fiyatlara tepki göstererek, ”Bana öldüğüm parayı teklif ettikten sonra Et ve Süt Kurumu’na verene kadar burada garibana veririm, sevap alırım. ” dedi

Türkiye, sendikal haklarda 2025’te de KARA LİSTEDE

Dünyanın en büyük sendikal örgütü Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu’nun (ITUC) Küresel Haklar Endeksi’ne göre Türkiye, 2014’ten bu yana yaşanan geleneği bozmadı, 2025’te de işçi hakları alanında dünyanın en kötü 10 ülkesi arasına yerleşti.