Resident Evil Village, NVIDIA GeForce Now Kütüphanesine Eklendi

NVIDIA GeForce NOW bulut oyun hizmetine bu hafta Resident Evil Village da dahil olmak üzere üç yeni oyun ve ücretsiz bir demo eklenmiş durumda. Resident Evil Village’a Steam’de sahip olan oyuncular artık oyunu GeForce Now’un bulut oyun sunucuları sayesinde hemen hemen her cihazda oynayabilecek. Oyunun tam sürümünün yanı sıra, Resident Evil Village’ın Steam’deki ücretsiz demosu da GeForce Now’da yerini aldı.

Hizmete eklenen diğer iki oyun arasında Steam üzerinden Drug Dealer Simulator 2 ve Steam veya Ubisoft hesabı üzerinden yenilenen Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition bulunuyor.

Ayrıca GeForce Now Ultimate planına abone olanlar, en son GeForce NOW sürüm 2.0.64 uygulama güncellemesiyle Windows, Mac ve Nvidia Shield TV kutusunda 10 bit renk hassasiyeti için yeni desteğe sahip olacak.

NVIDIA’nın açıklaması şu şekilde: “10 bit renk hassasiyeti, akış sırasında renk geçişlerinin doğruluğunu ve zenginliğini önemli ölçüde artırır. Üyeler, canlı gökyüzü, loş iç mekanlar ve çeşitli yükleme ekranları ve menüler gibi ayrıntılı renk geçişlerinin olduğu sahnelerdeki etkilerini özellikle fark edecekler. HDR olmayan ekranlar ve HDR desteği olmayan oyunlar için kullanışlıdır.”

Diğer taraftan GeForce NOW powered by GAME+ Gündüz Paketi’nin duyurulduğunu da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx